Syntynyt 26.5.2010 7 + 3


XANO VOM BUTJENTER LAND



VA 2 QUENN VOM LÖHER WEG - CHARLOTT VOM BUTJENTER LAND
Lonkat A, Kyynärnivelet 0
indeksi 122 (Saksa 78)
Hollannin pääerikoisnäyttelySG 3, SPL näyttely Tampere 23.5.2010 SG1



SOLHOLMENS ÅDIVA - SOLHOLMENS ÄXELL
Lonkat A, Kyynärnivelet 0, selkä ok
indeksit 117/104

lauantai 21. elokuuta 2010

Onneksi on kesä :)

On sitä piisannut hulinaa tämän kesän aikana tämän pentueen kanssa. Kaikki ei ole mennyt ihan niin kuin elokuvissa, mutta voimme kuitenkin kaikki hyvin :) Sen verran kuitenkin on hässäkkää, ettei ehdi paljoa sivuja päivittämään....

Koska pennun elämässä tärkein aika hankkia kokemuksia ympäristöstä ajoittuu 8 ja 12 viikon ikään, olemme pikkutyttöjen kanssa kierrelleet maailmaa ja tutustuneet erilaisiin paikkoihin, koiriin, ihmisiin, tilanteisiin jne. sekä yhdessä, että erikseen. Tämä on vienyt paljon aikaa ja ollut hieman rankkaakin, mutta myös erittäin antoisaa ja pentujen luonteet ovat tulleet minulle ihan eri tavalla tutuiksi.
Reippaita ja sopeutuvaisia ovat kyllä jokainen ja ilokseni tuntuisivat olevan sellaisia, kun toivoin tätä pentuetta suunnitellessani.

Pentueen pojat löysivät omat kotinsa nopeasti ja Ekarma löysi jo tiensä takaisikin :( Perheen vanha koira ei hyväksynyt pentua ja perhe tuli siihen tulokseen, että pojalle on paras kun löytyisi uusi koti. Joten uutta kotia etsii reipas, omapäinen, pitkäkarvainen koiranpoikanen...

Tytöistä Erita jää kotiin. Electran karvanlaadusta en vieläkään osaa varmaksi sanoa, joten tyttö etsii kotia, jolle tällä seikalla ei ole suurta merkitystä. Pitkäkarvainen Etna-tyttö oli viisiviikkoisesta asti varattu, vaan niin vain meni luovutusikä ohi ja varaajasta ei ole tähän päivään mennessä kuulunut enää mitään. Etna etsii nyt harrastuksesta kiinnostunutta kotia myös.

Kunnes sopivat kodit tytöille ovat löytyneet, Etna ja Electra menevät kumpikin omaan hyvään hoitopaikkaansa, jossa saavat opetella arjen kuvioita ihan yksilöinä. Laumassa eläminen sisarusten kanssa ei pennun tässä elämänvaiheessa ole enää hyväksi ja noille luupäille on mahdotonta opettaa yhtään mitään sääntöjä, kun niitä on monta... Harrastavien loppuelämän kotien etsiminen jatkuu kuitenkin vielä, ja jos sinulla on sellainen tarjota, ota yhteyttä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti